EIF Enerji Fuarı Gaziantep’te Kapılarını Açıyor

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Global Enerji Derneği iş birliğiyle düzenlenecek olan EIF Güneş Enerji Fuarı, 20 Eylül 2023 tarihinde başlayacak.

EIF Enerji Fuarı Kapılarını Gaziantep’te Açıyor: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan’ın katılımıyla gerçekleşecek fuar, güneş enerjisi teknolojilerindeki son gelişmeleri ve yenilikleri sergileyecek. Fuar, enerji alanında yapılan çalışmalara katkıda bulunmayı, artan enerji ihtiyaçlarını karşılamayı, çevre dostu ve sürdürülebilir enerji kaynaklarına yönelmeyi, güneş enerjisinin güçlü ve temiz potansiyelini tanıtmayı ve kullanımını yaygınlaştırmayı amaçlıyor.

Maliyetler Yenilenebilir Enerji İle Kontrol Altında

Güneşten üretilecek elektrikte, yüksek verim potansiyeli ile Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu bölgeleri başta olmak üzere Türkiye genelindeki fabrika sahipleri ve üreticiler için enerji maliyetlerini kontrol etme amacıyla yenilenebilir enerji ile fuarda her açıdan donanımlı bilgi ve en son teknolojiye ulaşma fırsatı sunacak.

Güneşten üretilecek elektrikle Fuarda, güneş enerjisi teknolojilerindeki son gelişmeler ve yenilikler sergilenecek, uzman isimlerin katılımıyla panel ve seminerler düzenlenecek. Önde gelen güneş enerjisi şirketleri ile iş birliği fırsatları sunan fuar, aynı zamanda yenilenebilir enerji ve enerji verimliliği konularında pratik bilgileri de paylaşacak.

EIF Enerji Fuarı, Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde 20 Eylül 2023 Çarşamba günü saat 10.30’da ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak. Elektrik, yüksek verim potansiyeli ile Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu bölgeleri başta olmak üzere Türkiye genelindeki fabrika sahipleri ve üreticiler için enerji maliyetlerini kontrol etme amacıyla yenilenebilir enerji ile fuarda her açıdan donanımlı bilgi ve en son teknolojiye ulaşma fırsatı sunacak.