Dünya Teknoloji Devi Türkiye’de Yatırım Yapacak

Müstakbel Holding’e bağlı AGM A.Ş., dönem ortaklığına imza atarak, teknoloji devi akıllı cihaz üreticisi ile anlaşma imzaladı.

Teknoloji, mobil iletişim, madencilik, gayrimenkul geliştirme ve işletmeciliği gibi alanlarda Türkiye ekonomisine güç katan Mıstaçoğlu Holding, grup şirketi AGM A.Ş. ile dünyanın önde gelen teknoloji markası OPPO arasında stratejik bir iş ortaklığı anlaşması imzaladı.

Bu anlaşma, ortak satış ve pazarlama faaliyetleri, hizmet operasyonları ve yerel üretim girişimleri gibi çeşitli iş birliği alanlarını kapsamaktadır. AGM, bu anlaşma çerçevesinde OPPO’nun ürünlerinin yerel üretimini İstanbul Tuzla’daki fabrikasında üstlenecek. Bu adımın, GSM sektöründe istihdam, yurt dışından bilgi transferi ve teknoloji gelişimi açısından Türkiye ekonomisine önemli bir katma değer sağlayacağı vurgulanmaktadır.

OPPO MEA Başkanı Chico Zhou, imza töreninde yaptığı açıklamada, ortaklığın önemine vurgu yaparak, “Bu önemli iş birliği, karşılıklı büyüme, yenilikçilik ve Türk müşterilere ve iş ortaklarına olağanüstü ürün ve hizmetler sunmaya odaklanan ortak bir vizyonu yansıtmaktadır” dedi.

Aydın Mıstaçoğlu

İş birliği ile Türkiye’nin, OPPO’nun yurt dışındaki en önemli ve güçlü pazarlarından biri olacağına dikkat çeken Mıstaçoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Mıstaçoğlu, “Şirketimizi gururlandıran bu ortaklık, aynı zamanda Türkiye’nin milli ticari gücüne güç katacak önemli bir yatırımı temsil ediyor. Yeni dönemle birlikte ülkemizde gerçekleştirilecek yüksek teknolojiye dayalı üretimin, istihdama katkısının yanı sıra yüksek teknolojinin gelişimini destekleme açısından büyük önem taşıdığına inanıyoruz. Bu adımın ülkemizin geleceğine sağlayacağı katkı ve inovasyon potansiyeli bizi büyük bir mutlulukla dolduruyor” şeklinde konuştu.

author avatar
Aleyna Yıldırım
Editör