Dev Girişimcilerin Rotası: Bursa Girişimcilik Zirvesi

Bursa Girişimcilik Zirvesi, 17 Şubat 2024 tarihinde Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.

Bursa’nın girişimcilik ekosisteminde yeni bir dönemin başlangıcını simgeliyor. Bu önemli etkinlik, Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Burkent tarafından ev sahipliği yapılacak ve bölge girişimcilik alanında yeni bir vizyon ortaya koymayı hedefliyor.

 Devleri Bursa Girişimcilik Zirvesi’nde Buluşacak

Zirve, Uludağ Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi, Ulutek Teknopark, Bursa Teknopark, Burkent, TÜBİTAK gibi önemli kuruluşların destekleriyle güçleniyor. Etkinlik, akademik ve teknolojik kurumların iş birliği ile bölgenin inovasyon kapasitesini artırmayı hedefliyor.

Programda, akıllı şehirler, yapay zeka, e-ticaret ve sosyal etki girişimciliği gibi günümüzün en önemli konuları ele alınacak. Zirvede TOBB Yazılım Meclisi Başkanı Ertan Barut ve Mindfulness Academy’nin kurucusu Erhan Ali Yılmaz ve birçok değerli konuşmacı, tecrübelerini ve bilgilerini katılımcılarla paylaşacak.

Wolves Arena: Girişimcilik Yarışması Heyecanı

Ayrıca zirvede, “Wolves Arena” isimli heyecan verici bir girişim yarışması düzenlenecek. Katılmak isteyen girişimler, www.bursagirisimcilikzirvesi.com adresinden başvuru formuna ulaşabilirler. Seçici kurul, başvurular arasından 11 girişimi sahnede sunum yapmak üzere seçecek. Bu girişimler, 17 Şubat’ta jüri ve katılımcıların karşısına çıkacak. Yarışmanın sonunda jüri tarafından belirlenecek ilk üç girişime, para ödülü verilecek.

Zirvenin amacı Bursa’nın girişimcilik potansiyelini daha fazla ortaya çıkarmak.