CW Enerji Milyon Dolarlık Anlaşma Yaptı

CW Enerji, Kuzey Boru ile 8.7 milyon dolar değerinde bir güneş enerji santrali (GES) kurulumu sözleşmesi imzaladı.

CW Enerji, Kuzey Boru ile 8.7 milyon dolarlık bir güneş enerji santrali (GES) kurulumu sözleşmesi imzaladı. Şirketin resmi açıklamasına göre, CW Enerji, yaptığı anlaşmalarla projelerine bir yenisini daha ekleyerek daha sürdürülebilir bir dünyaya katkı sağlamayı hedefliyor.

Açıklamada, CW Enerji Üst Yöneticisi Volkan Yılmaz’ın görüşlerine de yer verildi. Yılmaz, Kuzey Boru ile güzel bir projeye imza attıklarını belirterek, söz konusu anlaşma kapsamında CW Enerji tarafından geliştirilen arazi tipi GES’in, KDV hariç 8 milyon 700 bin dolar (yaklaşık 263 milyon 570 bin lira) bedelle satışına ilişkin sözleşmenin imzalandığını ifade etti.

Yılmaz, şirketin hayata geçirdiği her projeyle hem sürdürülebilir bir geleceğe katkı sağladığını hem de ülke ekonomisine katkıda bulunduğunu vurgulayarak şunları kaydetti:

“Güneş enerjisinin kullanımını yaygınlaştırmak ve daha yaşanabilir bir çevreye katkı sağlamak adına var gücümüzle çalışıyoruz. Kurulduğumuz günden bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da müşteri beklentilerine en etkin ve hızlı şekilde yanıt verebilmek adına gelişen teknolojiyi takip edecek ve sektör adına kazanımlar sağlamayı sürdüreceğiz.”