Bursa OSB’de Şarj İstasyonları Dönemine Girildi

Bursa Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB), elektrikli araçların şarj ihtiyacını karşılamak amacıyla kurulan istasyonlar faaliyete başladı.

Bursa OSB’de Şarj İstasyonları Dönemi Başladı: Bursa OSB, artan elektrikli araç kullanan sanayicilerin ve misafirlerin araç şarj ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla üç noktada şarj istasyonları kurdu. OSB sosyal tesis alanı, OSB cami ve bankalar caddesi otoparkına kurulan istasyonlar elektrikli araç kullanıcılarının hizmetine sunuldu.

Yeşil OSB Kapsamında Yenilikçi Adım

“Şarj istasyonları hem AC şarj hem de hızlı şarj (DC) özelliklerine sahiptir. Kurulan istasyonlarda Türkiye’nin otomobili Togg da şarj edilebilecek. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Bursa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durmaz, şunları söyledi:”

Hüseyin Durmaz

“Yeşil OSB çalışmalarımız kapsamında başlattığımız hem sanayicilerimize hem de Bursa’daki ve bölgemize gelen yerli ve yabancı misafirlerimiz için elektrikli araç kullanıcılarına bu hizmeti vereceğiz. Bankalar caddesi ve sosyal tesislerdeki istasyonlarımız hızlı şarj özellikleri ile kullanıcıların işlerini daha da kolaylaştıracak. Bu güzel hizmeti bölgemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bütün elektrikli araç kullanıcılarımızı Bursa OSB’deki istasyonlardan araçlarını şarj etmeye davet ediyorum.”