Automechanika Potansiyeli Endüstrinin Odağı

Türkiye’nin en büyük uluslararası ticaret fuarı Automechanika İstanbul, 23–26 Mayıs tarihlerinde 17. kez otomotiv satış sonrası endüstrisini bir araya getiriyor. Fuar, tüm zamanların en büyük iş hacmine ulaşmayı hedefliyor.

Bu sene Automechanika İstanbul fuarında, sektörünün önde gelen oyuncularının yer aldığı 1400 katılımcı firma, 40 farklı ülkeden ürün ve hizmetlerini sergiliyor. Brembo, Group Auto, Kale, Lucas Elektrik, Mansons, Saint-Gobain, Sampa, Stellantis, Yanmar ve ZF Aftermarket gibi küresel otomotiv satış sonrası sektörünün önde gelen isimleri, fuara katılacaklar. Ayrıca, Avrupa’nın otomotiv satış sonrası regülasyonlarına yön veren Uluslararası Otomotiv Satış Sonrası Distribütörleri Federasyonu (FIGIEFA) üyesi büyük firmaların temsilcileri de fuarı ziyaret edecekler.

Automechanika, otomotiv satış sonrası endüstrisinin önde gelen ticaret fuarı markası olarak dünya çapında 14 farklı ülkede düzenleniyor. Automechanika İstanbul, Türkiye’nin üretim ve ihracat potansiyeli ile birlikte bölgesel bir ticari buluşmanın ötesine geçerek, sektörde dünyanın dikkatini çeken, yeniliklerin sahne aldığı, trendlerin belirlendiği ve küresel otomotiv satış sonrası sektörüne katkı sağlayan önemli bir platform haline geliyor.

Automechanika Istanbul, Türkiye’yi otomobil üretimi kadar satış sonrası hizmetlerinde de uluslararası bir ticaret merkezi haline getiriyor ve tüm dünyadan 50 binden fazla otomotiv profesyonelini ağırlamayı hedefliyor.

author avatar
İpek Dogan