Artan Kadın Girişimciler: Sürdürülebilir Büyüme

Ankara Sanayi Odası (ASO) koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu’nun ASO Hizmet Binası’ndaki yeni çalışma ofisinin açılışı yapıldı.

TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hande Öztürk’ün ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ASO Başkanı Seyit Ardıç, ATO Başkanı Gürsel Baran, Çubuk Ticaret Borsası Başkanı Murat Şan, ANGİKAD Başkanı Gözde Diker, ASO Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri katıldı.

ASO’nun TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu için tahsis ettiği çalışma ofisinin açılış töreninde konuşan Seyit Ardıç, kadın girişimcilerin özverili çalışmalarını takdirle takip ettiğini belirtti. Kadın girişimciliğinin ekonomik kalkınma için hayati öneme sahip olduğunu vurgulayan Ardıç, Türkiye’de kadın girişimci sayısının artışının kaliteli ve kapsayıcı büyümeyi destekleyeceğini de sözünü verdi.

Ardıç, ASO olarak kadın girişimcilerin yanlarında olacaklarını ve kadınların işgücüne katılımını ve ekonomik güçlenmesini desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye’de kadın girişimci sayısının artmasında TOBB Kadın Girişimciler Kurulu’nun önemli bir rol oynadığını belirtti. Hisarcıklıoğlu, ASO Başkanı Seyit Ardıç, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk ve Ankara İl Başkanı Hande Öztürk’e verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.