Altınyıldız’dan Sürdürülebilirlik Sohbetleri

Altınyıldız Classics, sürdürülebilir bir dünya için yapılan çalışmalara dikkat çekmek amacıyla Altınyıldız Community adlı podcast serisine başlıyor. Şirket, bu podcast ile “Dünya Yaşasın Diye” adlı webinar ve sürdürülebilirlik konularını ele alacak.

Altınyıldız Classics, doğaya, insana ve ekonomiye saygılı bir şekilde tüm faaliyetlerini daha sürdürülebilir hale getirmeyi hedefleyerek “Dünya Yaşasın Diye” platformu altında döngüsel bir yaşam için adımlarını atıyor. Markanın açıklamasına göre Altınyıldız Classics, bu platform vasıtasıyla sürdürülebilirlik misyonunu ileriye taşımak için çalışmalarını sürdürüyor.

Şirket, “Dünya Yaşasın Diye” adlı webinar serisine başladı. Planlanan 6 aylık süre boyunca tekstil ve moda sektörünün sürdürülebilirlik dönüşümü, tasarım, sanat, sanayi, akademi dünyası ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte detaylı bir şekilde ele alınacak.

Gençlerin ve gelecek nesillerin çevre ve yaşam kalitesine önem verdiği, kaynakların sürdürülebilir bir dünya ile aktarılacağına inanan marka, “Dünya Yaşasın Diye” webinar serisi kapsamında “Sürdürülebilir Moda”, “Modada Geri Dönüşüm”, “Vegan Üretim”, “Biyoçeşitliliğin Korunması” gibi birçok konuyu ele alacak. Serinin ilk etkinliği olan 30 Mayıs’taki webinarın konuşmacı konuğu tasarımcı Zeynep Tosun olacak ve “Sürdürülebilir Moda” konusunu ele alacak.

Sürdürülebilirlik Konuları İşlenecek

Altınyıldız Classics, her ayın ilk haftasında farklı konular ve konuklarla düzenlenen webinarlarına katılmak için kaydolunabileceğini duyurdu. Webinarlara katılım sağlamak için Altınyıldız Classics’ın LinkedIn hesabından paylaşılacak olan kayıt linkine tıklamanız yeterli olacak.

Altınyıldız Classics, webinarların yanı sıra “Dünya Yaşasın Diye” adlı bir podcast serisine de başlıyor. Podcastler, her bölümde konukların farklı bakış açılarıyla sürdürülebilirlik konularını ele alacak şekilde “Dünya Yaşasın Diye” çatısı altında gerçekleştiriliyor.

“Dünya Yaşasın Diye” podcast serisinin ilk bölümünün konuğu, aynı zamanda “Sürdürülebilirlik Sohbetleri” programının moderatörlüğünü yapan Yekta Kopan oldu. Kopan, yazarlık, oyunculuk ve kitaplar üzerinden “sürdürülebilir dünya nasıl olur?” düşüncesini kendi bakış açısıyla aktarıyor. İlk bölüm Spotify’da Altınyıldız Community adlı podcast serisinden dinlenecek. Devam eden bölümlerde Onaranlar Kulübü’nden Doğukan Güngör ve Homemade Aromatherapy’den Aslı Bilgin yer alacak.